Musen Kulius står glad med påsar och inslaget paket, i bakgrunden skymtar gräskullar som det går en väg över.

Köptrygghet

1 månads öppet köp

På alla våra leksaker gäller öppet köp i en månad, samt bytesrätt i två månader. Varan måste vara oanvänd, förpackningen obruten och du behöver ha ditt kvitto. När det gäller PC/TV-spel och film måste plombering begäras vid köp. Naturligtvis kan du byta din vara i vilken Leklustbutik som helst, så länge butiken har varan i sitt sortiment.

För julklappar gäller öppet köp samt bytesrätt till Trettondedag jul efterföljande år.

3 års reklamationsrätt

På samtliga leksaker har vi alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ej vid skada som uppkommit genom ovarsamhet, olyckshändelse, misskötsel eller normalt slitage. Om bristfälligt exemplar skulle förekomma repareras eller ersätts detta med fullgott exemplar. Kvittot gäller som garantibevis och skall uppvisas vid reklamation.

Säkerhetsgaranti

Vi i Leklust strävar efter att ha så säkra leksaker som möjligt. Våra produkter är naturligtvis alltid godkända enligt EU:s och Konsumentverkets normer. Vi samarbetar med Konsumentverket för att alltid säkerställa att våra produkter är säkra. En trygghet som är viktig för både dig och oss.

Kvittot – en värdehandling

Kvittot är nyckeln till din köptrygghet. Vårt kvitto gäller som garantisedel och är också förutsättningen för öppet köp, så kom alltid ihåg att spara kvittot.

Önskelista

Din önskelista är tom. Börja lägga in dina önskningar!