Köptrygghet

Köptrygghet

Alltid öppet köp- utan tidsgräns

På alla våra leksaker gäller öppet köp – oavsett hur längesen det var varan köptes. Det som krävs är dock att varan är oanvänd, förpackningen obruten och att den fortfarande finns i vårt sortiment samt att kvittot finns kvar. När det gäller PC/TV-spel, CD och videoband måste plombering begäras vid köp. Naturligtvis kan du byta din vara i vilken Leklustbutik som helst.

3 års reklamationsrätt

På samtliga leksaker har vi alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ej vid skada som uppkommit genom ovarsamhet, olyckshändelse, misskötsel eller normalt slitage. Om bristfälligt exemplar skulle förekomma repareras eller ersätts detta med fullgott exemplar. Kvittot gäller som garantibevis och skall uppvisas vid reklamation.

Säkerhetsgaranti

Vi i Leklust strävar efter att ha så säkra leksaker som möjligt. Våra produkter är naturligtvis alltid godkända enligt EU:s och Konsumentverkets normer. Vi samarbetar med Konsumentverket för att alltid säkerställa att våra produkter är säkra. En trygghet som är viktig för både dig och oss.

Kvittot – en värdehandling

Kvittot är nyckeln till din köptrygghet. Vårt kvitto gäller som garantisedel och är också förutsättningen för öppet köp, så kom alltid ihåg att spara kvittot.

Presentkort

Många gånger kan det vara svårt att veta vad barnet redan har, då kan ett presentkort vara praktiskt och uppskattat. Presentkortet kan användas i valfri Leklustbutik.

Räntefritt i 12 månader

Ibland kan det vara skönt att dela upp betalningen. Vi erbjuder därför 12 månaders räntefritt. Mer information får du i butiken.